快捷导航 中考政策指南 2018热门中考资讯 中考成绩查询 历年中考分数线 中考志愿填报 各地2018中考大事记 中考真题及答案大全 历年中考作文大全 返回首页
Insert title here
您现在的位置:中考 > 中考备考 > 中考复习 > 中考英语 > 正文

2009年中考英语真题分类汇编:完形填空(1)

来源:网络资源    作者:匿名    2009-10-08 18:10:31

说两句

  •  

    2009年中考英语真题分类汇编:完形填空(1)

      (一)(2009广州)VII.完形填空(共10个空格,每个空格1分)

      先通读下面短文,掌握大意,然后从下面四个答案中选择可以填入相应空白处的最佳答案

      Peter and Paul passed by a small house on their way home late at night. They saw thick  64 coming out of its windows. "It's on fire!" said Peter. "We must get help. "

      The two brothers ran 65   the road shouting "Fire! Fire! "They 66  on the door of the next house. They asked them to 67  the police and the firemen.

      They ran back to the house. They saw  68    the window an old lady sitting in an arm-chair. It was  69  that she could not move. Peter and Paul tried hard to carry her out of the  70   and so they did!  Some neighbours (邻居) came and helped take some things out.

      In no  time  the  firemen  71   as  well  as  the policemen. The fire was put out. The old lady cried sadly 72   she was not hurt. She thanked Peter and Paul and her neighbours     73   .

      64. A. snow      B. clouds     C. fire      D. smoke

      65. A. over      B. along      C. at        D. with

      66. A. knocked   B. beat       C. locked    D. opened

      67. A. tell      B. report     C. telephone D. find

      68. A. at        B. through    C. above     D. on

      69. A. old       B. difficult  C. free      D. clear

      70. A. arm-chair B. window     C. house     D. road

      71. A. arrived   B. fought     C. left      D. returned

      72. A. so        B. for        C. and       D. but

      73. A. up and down  B. again and again C. hour after hour  D. from side to side

      【答案】64. D   65. B   66. A  67. C  68. B  69. D   70. C 71. A  72. D 73. B

    ......

    点击下载:http://files.eduu.com/down.php?id=224998

       欢迎使用手机、平板等移动设备访问中考网,2018中考一路陪伴同行!>>点击查看

    相关文章

    点击查看更多

    • 欢迎扫描二维码
      关注中考网微信
      ID:zhongkao_com

    • 欢迎扫描二维码
      关注高考网微信
      ID:www_gaokao_com

    热点专题

    • 2018年中考冲刺专题策划
    • 2018年中考真题专题策划
    • 2018年中考作文专题策划

    [2018中考]2018年中考查分专题策划

    [2018中考]2018年中考分数线专题策划

    中考报考

    中考报名时间

    中考查分时间

    中考志愿填报

    各省分数线

    中考体育考试

    中考中招考试

    中考备考

    中考答题技巧

    中考考前心理

    中考考前饮食

    中考家长必读

    中考提分策略

    重点高中

    北京重点中学

    上海重点中学

    广州重点中学

    深圳重点中学

    天津重点中学

    成都重点中学

    试题资料

    中考压轴题

    中考模拟题

    各科练习题

    单元测试题

    初中期中试题

    初中期末试题

    中考大事记

    北京中考大事记

    天津中考大事记

    重庆中考大事记

    西安中考大事记

    沈阳中考大事记

    济南中考大事记

    知识点

    初中数学知识点

    初中物理知识点

    初中化学知识点

    初中英语知识点

    初中语文知识点

    中考满分作文

    初中资源

    初中语文

    初中数学

    初中英语

    初中物理

    初中化学

    中学百科

    欢迎关注中考网微信! 收藏 建议 顶部