快捷导航 中考政策指南 2016热门中考资讯 中考成绩查询 历年中考分数线 中考志愿填报 各地2016中考大事记 中考真题及答案大全 历年中考作文大全 返回首页
您现在的位置:中考 > 中考备考 > 中考复习 > 中考英语 > 正文

2009年中考英语真题分类汇编:完形填空(7)

来源:网络资源    作者:匿名    2009-10-08 18:01:00

标签:真题 英语说两句

 

  2009年中考英语真题分类汇编:完形填空(7)

  (三十一)(2009苏州)

  先通读下面的短文,掌握其大意,然后在每小题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该顶涂黑。

  My mother often asked me,"What is the most important part of the body?"Through the years I would guess at  1  I thought was the correct answer.

  When I was younger,I thought sound was very important to us as humans,so I said."My  2  ,Mommy."

  She said,"No.Many people aye deaf.But you  3  thinking about it and I will ask you again soon."

  Then last year,my grandpa  4  .Everybody was hurt.Everybody was crying.My mom looked at me when it was our  5  to say our final goodbye to Grandpa.She asked me,"Do you know the most important body part yet,my dear?"

  I was shocked  6  she asked me this now.I always thought this was a game between her and me.She saw the confusion(迷惑)on my face and told me,"This  7  is very important.It shows that you have  8  lived your life."I saw her eyes well up with tears(跟泪).She said,"My dear,the most important body part is your shoulder."

  I asked."Is it because it holds up your head?"

  She replied,"No,it is because it call hold the head of a friend or loved one when they

  9  .Everybody needs a shoulder to cry on sometimes in life.my dear.I only hope teat you have enough love and  10  that you wilt have a shoulder to cry on when you need it."

  1.A.if             B.what            C.that           D.whether

  2.A.ears           B.eyes            C.body          D.head

  3.A.feel            B.stop             C.keep           D.forget

  4.A.worried         B.visited           C.died           D.came

  5.A.need           B.chance           C.duty           D.turn

  6.A.when           B.unless           C.before         D.but

  7.A.experience       B.answer          C.problem        D.question

  8.A.easily           B.really           C.carefully        D.especially

  9.A.sleep            B.think           C.laugh           D.cry

  10.A.visitors        B.friends        C.classmates       D.teachers

  【答案】1.B    2.A    3.C    4.C   5.D     6.A

  7.D    8.B    9.D    10.B

  ......

  点击下载:http://files.eduu.com/down.php?id=225004

   欢迎使用手机、平板等移动设备访问中考网,2017中考一路陪伴同行!>>点击查看

  • 欢迎扫描二维码
    关注中考网微信
    ID:zhongkao_com

  • 欢迎扫描二维码
    关注奥数网微信
    ID:aoshu_2003

热点专题

  • 2016年中考网特别策划:定格青春相伴中考
  • 2016年全国各省市中考中考分数线集锦
  • 2016中考全国各省中考查分时间及入口

[2016中考]2016全国中考作文题目及满分作文

[2016中考]2016年全国各地中考真题及答案大全

中考报考

中考报名时间

中考查分时间

中考志愿填报

各省分数线

中考体育考试

中考中招考试

中考备考

中考答题技巧

中考考前心理

中考考前饮食

中考家长必读

中考提分策略

中考状元交流

重点高中

北京重点中学

上海重点中学

广州重点中学

深圳重点中学

天津重点中学

成都重点中学

试题资料

中考压轴题

中考模拟题

各科练习题

单元测试题

初中期中试题

初中期末试题

中考大事记

北京中考大事记

天津中考大事记

重庆中考大事记

西安中考大事记

沈阳中考大事记

济南中考大事记

知识点

初中数学知识点

初中物理知识点

初中化学知识点

初中英语知识点

初中语文知识点

中考满分作文

中考天天练

数学天天练

语文天天练

英语天天练

物理天天练

化学天天练

天天练试题

欢迎关注中考网微信! 收藏 建议 顶部